Natuurlijke make-up van boho

NATUURLIJKE MAKE-UP VAN BOHO

Boho natuurlijke make-up. Green style! Happy life! Lucky planet!

De producten worden gemaakt van natuurlijke ingrediënten, en er worden geen parabenen (chemische conserveringsmiddelen) of siliconen gebruikt. Siliconen vullen oneffenheden in je huid op waardoor je huid er tijdelijk misschien mooier uitziet, maar uiteindelijk kunnen ze een negatieve invloed hebben op de conditie van je huid.

Niet alleen bij de ontwikkeling van de producten zelf is rekening gehouden met het milieu, ook bij het ontwerp van de verpakking! De producten worden namelijk zonder doosje geleverd en alle verpakkingen zelf zijn recycle-baar. Wat opvalt is dat de verpakkingen van Boho kleiner zijn dan je wellicht gewend bent, dit heeft te maken met het feit dat er alleen maar de hoognodige materialen zijn gebruikt.

Het assortiment van Boho natuurlijke make-up bestaat uit make-up in alle kleurnuances die je maar bedenken kunt , het is zeer uitgebreid, dus voor elke stijl, stemming en gelegenheid is er wel wat te vinden. Veel productkleuren lenen zich verder uitstekend om in combinatie met elkaar te gebruiken, denk aan poeders in dezelfde kleurnuances als (compact) foundations, maar ook lippotloden die mooi te gebruiken zijn met bijpassende lipsticks en lipglossen. Verder vind je accessoires waarmee je de cosmetica makkelijk en feilloos kunt aanbrengen. Verrassend zijn verder drie unieke parfums; met deze geuren waan je jezelf in een andere wereld!

Boho natuurlijke make-up is duurzaam
Door het aanschaffen van een Boho product draag je ook nog eens bij aan duurzaamheid; Een procent van de omzet wordt gedoneerd aan verschillende fondsen die bijdragen aan de bescherming van het milieu en bovendien draag je bij aan de herbebossing in Frankrijk. Dat is wat ons dus betreft een win-win situatie; het mooiste uit de natuur wordt gebruikt om jou nog mooier te maken, en wanneer jij jezelf dan mooi maakt, blijft de natuur ook weer mooi! Uiteraard worden de producten niet op dieren getest.

Laat je verrassen door de kleurrijke wereld van BoHo natuurlijke make-up, welke kleuren draag jij vandaag?

Koninginnelaan 97
7315 BP Apeldoorn

  • info@degezondezaakapeldoorn.nl
  • 055-5212662

BESTEL VIA WHATSAPP:
T. 06-57455675

Maandag 11.00 – 17.30
Dinsdag t/m Vrijdag 09.30 – 17.30
Zaterdag 09.30 – 16.30