YOUALL, SCHOON EN ZUIVER

YOUALL, SCHOON EN ZUIVER IN BODYCARE

Ontdek dit prachtige merk!

Nieuw Nederlands body care merk met een missie…

Tijden veranderen. We worden steeds bewuster van wat we eten, komen steeds meer te weten over wat we dragen en leven steeds gezonder. Eerlijke producten zijn in opkomst en allang niet meer uitsluitend voor de happy few. Een groeiende groep consumenten wil een bewuste keuze kunnen maken, zonder in te leveren op luxe en gezondheid.

Voor iedereen
Tot nu toe ontbrak het aan werkelijk zuivere lichaamsverzorgende producten zoals Shower Gel, Body Lotion en Hand crème geschikt voor iedereen. Peter Janssen, ondernemer uit Bergen en zijn hele leven al actief in deze sector zocht lange tijd naar lifestyle producten zonder schadelijke ingrediënten maar kon niets vinden. Hij wilde producten die geschikt zijn voor ieder huidtype en een Vegan levensstijl. Producten die bijdragen aan bewustwording rond duurzaamheid en eerlijke herkomst. Producten voor iedereen! Zijn frustratie bleek de bron voor het nieuw merk voor lichaamsverzorging: Youall.

Ontwikkeld door 51 experts
Janssen ontwikkelde 20 producten volledig in eigen beheer met een team van 51 praktijkdeskundigen, stelde de mooiste allergeenvrije parfums samen tot 4 lijnen met ieder een eigen ‘huidherstellend ingrediënt: Ginkgo Biloba, Moringha Oleifera, Druivenpitolie en het Australische Macadamia.

Een zuiver product met oog voor het milieu;
Vegan en vrij van gluten, parabenen en microplastics

In een intensief traject van 2 jaar zijn alle gebruikelijke schadelijke stoffen vervangen door natuurlijke ingrediënten, met als resultaat een volledig vegan product, glutenvrij en zonder parabenen en microplastics. De producten zijn hypoallergeen en stellen consumenten in staat een bewuste keuze te maken zonder in te leveren op geur, weldadigheid, beleving en kwaliteit.

Ook voor de (extreem) gevoelige huid
Een verzorgingsproduct breng je aan op je huid en wordt voor een groot deel in je lichaam opgenomen. Reden genoeg om met de aanschaf extra zorgvuldig om te springen. Mensen met een gevoelige huid weten hier alles van.

Youall honest bodycare! 

* Shower gel * Shower foam * Shower Scrub * Bodylotion * Handcrème

Koninginnelaan 97
7315 BP Apeldoorn

  • info@degezondezaakapeldoorn.nl
  • 055-5212662

BESTEL VIA WHATSAPP:
T. 06-57455675

Maandag 11.00 – 17.30
Dinsdag t/m Vrijdag 09.30 – 17.30
Zaterdag 09.30 – 16.30