NATUURLIJKE VERZORGING MET BIOLOGISCHE MANUKA & PROPOLIS

APROLIS HERSTELLENDE ZALF

Herstellend I Anti-bacterieel - Vochtinbrengend I Voedend I Niet vet, trekt snel in

Alle voordelen van biologische producten met Propolis
Aprolis herstellende zalf met Manuka 250+ honing en propolis is anti-bacterieel, herstellend, hydraterend, voedend en vochtinbrengend. De zalf is niet vet en trekt snel in.

Wat is propolis?
Propolis is een coating gemaakt door bijen. Het is een mix van verschillende harsen van knoppen
en bloemen, gemengd met wax en speekselafscheiding. De naam komt van het Griekse pro (voorzijde) en polis (stad), omdat het, net zoals een buitenmuur, de bijenkorf beschermt tegen externe aanvallen. Propolis werd vooral gebruikt door de Egyptenaren, die al vroeg de beschermende deugden van het goedje ontdekten. Waar het in Egypte nog gebruikt werd voor de mummificatie van de farao’s,
smeerden de Grieken en Romeinen het op hun huid vanwege de zuiverende, anti-oxiderende en helende kracht.

Hoge concentratie propolis
Het is belangrijk op te merken dat propolis in voldoende hoge concentratie aanwezig moet zijn in een product, om de weldadige effecten ervan op het lichaam te zien. Daarom bevat het Aprolis extract dat gebruikt wordt in de herstellende zalf maar liefst 50% propolis, terwijl dat bij andere producenten vaak slechts 1% is.

Waarvoor gebruik je Aprolis herstellende zalf?
Aprolis herstellende zalf gebruik je op je hele lichaam, ook op je gezicht. Gebruik het bij een droge tot zeer droge huid, kloven, eczeem, ruwe huid.

Aprolis heeft ook andere lichaamsverzorgende producten die biologisch zijn. Tandpasta’s, ook speciaal voor kinderen, hydraterende lotion, handcrème, mondsprays, shampoo. 

Koninginnelaan 97
7315 BP Apeldoorn

  • info@degezondezaakapeldoorn.nl
  • 055-5212662

BESTEL VIA WHATSAPP:
T. 06-57455675

Maandag 11.00 – 17.30
Dinsdag t/m Vrijdag 09.30 – 17.30
Zaterdag 09.30 – 16.30