DADO SENS ZONNEBESCHERMING

DADO SENS DERMACOSMETICS ZONNEBRANDCREME

Vrij van synthetische geuren, parabenen en siliconen...

 

De Dado Sens Dermacosmetics Sun producten bieden effectieve bescherming tegen UV-straling en zijn geschikt voor de droge gevoelige huid. Deze zonnebrand hydrateert de huid, is water resistent en bevat natuurlijke oliën. Dado Sens Dermacosmetics Sun is vrij van synthetische geuren, parabenen en siliconen voor een optimaal en langdurig resultaat. De zonnebrand houdt de huid soepele en zacht tijdens de blootstelling aan de zon.

* Hoge bescherming tegen de zon voor extreem zon-gevoelige huid
* Voor de droge, gevoelige huid
* Vrij van synthetische geuren, parabenen en siliconen
* Bevat Ectoin om veroudering van de huid tegen te gaan
* Bijzonder geschikt voor atopisch eczeem en psoriasis
* Innovatieve SymHelios ® bescherming cel
* Waterafstotend

Royaal aanbrengen voor blootstelling aan de zon en herhaal regelmatig, vooral na het zwemmen. Baby’s en kleine kinderen moeten beschermende kleding te dragen in aanvulling op producten bescherming tegen de zon met een hoge SPF. Kan leiden tot permanente kleuring op doek, zodat contact met textiel te minimaliseren.

Koninginnelaan 97
7315 BP Apeldoorn

  • info@degezondezaakapeldoorn.nl
  • 055-5212662

BESTEL VIA WHATSAPP:
T. 06-57455675

Maandag 11.00 – 17.30
Dinsdag t/m Vrijdag 09.30 – 17.30
Zaterdag 09.30 – 16.30