Ook last van straling?

Ook last van straling?

Nu SMART DOTS bij De Gezonde Zaak!

Gebruik je met tegenzin je telefoon? Voel je je ongemakkelijk bij of word je moe terwijl je op je computer werkt? Er is een wetenschappelijke en publieke verontrusting dat onze hoge blootstelling aan elektromagnetische straling een schadelijk effect kan hebben op onze gezondheid.
Een Eurobarometer (Europese Commissie) enquête gehouden in 2011 toonde aan dat 48% van de Europeanen zegt dat ze verontrust of erg verontrust waren over de potentiele gezondheidsrisico’s die veroorzaakt worden door mobiele telefoons.

Wat is een smart dot?
Een smartDOT is geprogrammeerd om de elektromagnetische trillingen van elektronische apparatuur die je regelmatig gebruikt te harmoniseren of opnieuw te tunen. Elke cel in ons lichaam reageert als een antenne, een uiterst gevoelige ontvanger van elektromagnetische straling: het lichaam zal dus op zo’n veld reageren en de straling oppikken waaraan het wordt blootgesteld. Door deze elektromagnetische velden opnieuw te tunen zal het lichaam in staat worden gesteld om zich te ontspannen!

De smartDOT is het hart van de energydot reeks. Het kan gebruikt worden voor elk elektronisch apparaat.

Hoe gebruik je de smartDOT?
Haal de beschermstrip van de plakstrip af en plak de DOT op je apparaat. Voor een mobiele of draadloze telefoon kan de smartDOT in het batterijgedeelte worden ingezet als je daar toegang toe hebt. Plak een op elk apparaat waar je je ongemakkelijk bij voelt bij gebruik of waarbij je voelt dat het bijdraagt aan elke ervaring of symptomen van elektro-stress. De smartDOT hoeft niet in een speciale positie geplaatst te worden op je apparaat maar het zou ideaal zijn als je op elk apparaat een zou plakken. Als je een computer hebt met een draadloos keyboard en een monitor dan heb je slechts één smartDOT nodig.

Naast de SmartDOT is er ook de BioDOT, en SpaceDOT. 

Voor meer informatie kom naar de winkel. 

Koninginnelaan 97
7315 BP Apeldoorn

  • info@degezondezaakapeldoorn.nl
  • 055-5212662

BESTEL VIA WHATSAPP:
T. 06-57455675

Maandag 11.00 – 17.30
Dinsdag t/m Vrijdag 09.30 – 17.30
Zaterdag 09.30 – 16.30