De bekendste eigenschappen van Aloé Vera

ALOE VERA

De bekendste eigenschappen!

Aloe Vera Drank – 99,9% puur sap

• Bevordert de spijsvertering
• Heeft een weerstand verhogende werking
• Bevordert de werking van het maagdarmstelsel
• Bevordert vetverbranding en stofwisseling
• Bevordert de geestelijke gesteldheid
• Heeft een ontgiftende werking (uitscheiding via de lever van afvalstoffen)
• Heeft een herstellende werking bij problemen met spieren en gewrichten

Aloë Vera Drank en afvallen
De potentiele eigenschappen van Aloë Vera Drank uit bovengenoemde rijtje zijn tot nu toe nog niet wetenschappelijk onderbouwd of hardgemaakt. Toch wordt Aloë Vera al eeuwen gebruikt voor uiteenlopende doeleinden. De gunstige uitwerking op de spijsverering en stoelgang wordt zelfs algemeen herkend.

Aloë Vera Drank en de stofwisseling
Des te beter de stofwisseling en de spijsvertering verloopt, des te beter worden voedingsstoffen opgenomen en afvalstoffen afgevoerd. Als deze processen goed of beter verlopen kunnen deze er indirect voor zorgen dat de verbranding van calorieën wordt gestimuleerd. Tevens zorgt een goede spijsvertering voor een goede stoelgang. Deze effecten dragen bij tot een behoorlijk gewichtsverlies en zijn een bijzondere hulp bij het afvallen.

Aloë Vera Drank en de vetverbranding
Als de stofwisseling wordt gestimuleerd en efficiënter werkt, verband het lichaam meer calorieën. Met name worden dan meer vetten en koolhydraten verband die via de voeding tot je komen. Zo worden en kunnen zelfs de aanwezige lichaamsvetten worden afgebroken. Op bovenstaande wijze kunnen sappen en dranken met Aloë Vera bijdragen aan afslanken en gewichtsverlies.

 

Koninginnelaan 97
7315 BP Apeldoorn

  • info@degezondezaakapeldoorn.nl
  • 055-5212662

BESTEL VIA WHATSAPP:
T. 06-57455675

Maandag 11.00 – 17.30
Dinsdag t/m Vrijdag 09.30 – 17.30
Zaterdag 09.30 – 16.30