NIEUW: Erica Beauty Producten

NATUURLIJK, BIOLOGISCH EN MILIEU-VRIENDELIJK

Erica Beauty producten!

Erica heeft alleen dierproefvrije cosmetica en gezichts- en huidsverzorging. In hun producten wordt alleen gebruik gemaakt van kruiden, planten, etherische oliën en biologische culturen. Geen enkel product bevat gekke chemische stofjes of ingrediënten waarvan je de naam niet kent.

Groene meisjes kunnen hier hun hart ophalen want Erica werkt met groene energie, doet aan recycling en maakt gebruik van afbreekbare reinigingsmiddelen. Kortom: een groen merk dat de spotlight verdient.

Gezondheid en kracht komen direct uit de natuur”. Dit is reeds sinds de oprichting in 1973 de leidraad bij Erica. De natuur is een onuitputtelijke bron voor de samenstelling van gezondheidsproducten. Erica heeft door de jaren heen een veelvoud aan heilzame producten ontwikkeld, waarbij gebruik wordt gemaakt van kruiden, planten, etherische oliën en biologische culturen. Dit zijn zowel traditionele recepturen die haar werking door de eeuwen heen bewezen hebben, als hoogwaardige eigentijdse ontwikkelingen die door het enorm geëngageerde team zijn ontwikkeld. Mede door de directe samenwerking met voedingsdeskundigen, huidspecialisten en professoren is het ontwikkelteam bij Erica in staat een reeks producten te presenteren waarbij de natuur de mens enorm weet te versterken.

Alles natuurlijk, biologisch en milieu-vriendelijk. 

 

Koninginnelaan 97
7315 BP Apeldoorn

  • info@degezondezaakapeldoorn.nl
  • 055-5212662

BESTEL VIA WHATSAPP:
T. 06-57455675

Maandag 11.00 – 17.30
Dinsdag t/m Vrijdag 09.30 – 17.30
Zaterdag 09.30 – 16.30