Weleda expert geeft (gratis) persoonlijk huidadvies!

WELEDA GEEFT PERSOONLIJK HUIDADVIES...

Op donderdag 23 mei!

Waarom je huidbeeld bepalen?
Net zoals elk mens uniek is, is ook elke huid uniek en verdient ze een aangepaste verzorging, afgestemd op haar specifieke behoeften. Om te bepalen wat je huid nodig heeft, is het belangrijk om goed te kijken naar haar specifieke kenmerken.

Omdat de Weleda gezichtsverzorgingsserie heel wat producten bevat, voor heel wat verschillende huidtypes, hebben ze een tool ontwikkeld die je adviseert over welke producten voor jou het meeste geschikt zijn. Ontdek je persoonlijke beautyritueel

Wil je graag het advies van een professional bij het bepalen van je huidbeeld en een optimale verzorging? Maak dan een afspraak op donderdag 23 mei, bij De Gezonde Zaak. Wanda Bolck, de Weleda Expert is dan van 11.00 – 16.00 aanwezig. Ook is er ruimte om producten uit te proberen en is er deze dag *20% korting op alle Weleda producten! 

*Alleen geldig op donderdag 23 mei en niet op Weleda geneesmiddelen.  

Loop vrijblijvend binnen of bel naar de winkel voor een gratis afspraak! Duur: ongeveer 20 minuten per persoon. 

 

Hieronder meer over de achtergrond van Weleda:

Weleda gaat ervan uit dat alleen de natuur ons het beste kan bieden om de huid te verzorgen en in balans te houden. Onze inspiratie halen we hoofdzakelijk uit de plantenwereld en de natuur om ons heen. Deze schatkamer boordevol waardevolle ingrediënten, elk met een unieke werking, levert ons niet alleen de nodige grondstoffen maar ook belangrijke inzichten die ons helpen bij de samenstelling van onze producten. Door te observeren wat er in de natuur gebeurt, leren we hoe we de processen in onze huid op een natuurlijke manier kunnen ondersteunen en versterken.

Wat zit er dan in hun producten?
De producten van Weleda zijn volledig vrij van synthetische ingrediënten zoals parabenen, ftalaten, minerale oliën, sulfaten, enzovoorts. We werken uitsluitend met ingrediënten van 100% natuurlijke oorsprong die worden geselecteerd op basis van hun specifieke werking en mildheid voor de huid. Elk verzorgingsproduct heeft een unieke formule die ervoor zorgt de ingrediënten elkaars werking versterken. Deze bestaat doorgaans uit 4 bouwstenen:

1. Plantaardige oliën en wassen
De plantaardige oliën zijn rijk aan essentiële vetzuren, stoffen die broodnodig zijn voor een gezonde huid maar die ons lichaam niet zelf kan aanmaken noch voldoende uit voeding kan halen. Alle plantaardige oliën die Weleda gebruikt, zoals bijvoorbeeld Sesamolie, Zonnebloemolie en Sheabutter, zijn koudgeperst en 100% zuiver. Natuurlijke wassen zoals bijenwas of wolwas leggen een voedend laagje op de huid, zonder deze af te sluiten.

2. Actieve bestandsdelen
De actieve bestanddelen of werkzame stoffen bepalen grotendeels het effect van het product op je huid zoals versteviging of hydratatie. Het gaat dan vooral om plantenextracten en -oliën. Zo zorgt granaatappelpitolie voor de antioxidatieve invloed van de Granaatappelserie voor de rijpere huid. Samen met de andere werkzame stoffen zorgt granaatappelpitolie ervoor dat de celvernieuwing in de huid wordt gestimuleerd, waardoor de eerste tekenen van huidveroudering worden tegengegaan. Andere voorbeelden van werkzame stoffen zijn Calendula-extract, Kamille-extract en Arnica-extract.

3. Hulpstoffen
Hulpstoffen, zoals Alcohol, Vetzuurglyceride, Tapiocazetmeel en Xanthaan, spelen een erg belangrijke rol in natuurlijke verzorgingsproducten. Ze hebben geen actieve werking, maar zorgen ervoor dat de formule van het product stabiel blijft en een bepaalde consistentie heeft. Bovendien regelen ze dat het product gedurende een bepaalde tijd bewaard kan blijven. Voor natuurcosmetica vormt dit een grote uitdaging omdat er geen synthetische conserveringsmiddelen worden gebruikt.

4. Geurstoffen
In natuurlijke verzorgingsproducten wordt het parfum gecreëerd door een compositie van natuurlijke etherische oliën. Dit zijn vluchtige, geurige stoffen, meestal via waterdampdestillatie verkregen uit bloemen, planten en vruchten. Ze geven de verzorgingsproducten hun unieke geur en hebben een specifieke invloed op lichaam en geest. De natuurlijke etherische oliën hebben niet alleen een geurfunctie, maar fungeren ook als conserveringsmiddel.

Koninginnelaan 97
7315 BP Apeldoorn

  • info@degezondezaakapeldoorn.nl
  • 055-5212662

BESTEL VIA WHATSAPP:
T. 06-57455675

Maandag 11.00 – 17.30
Dinsdag t/m Vrijdag 09.30 – 17.30
Zaterdag 09.30 – 16.30