Wat is verzuring?

WAT IS VERZURING?

Dagelijks komen er (zure) afvalstoffen vrij in ons lichaam. Dat komt o.a. door voeding, stress, straling, medicatie, uitlaatgassen en intensieve lichaamsbeweging / sporten. Deze afvalstoffen worden geneutraliseerd en vervolgens afgevoerd via de nieren, darmen, longen en huid.

Als er teveel zure afvalstoffen ontstaan kan het lichaam deze niet meer afvoeren. Deze zuur-resten worden dan opgeslagen in het lichaam. Hierdoor verzuurt het lichaam en kunnen er klachten ontstaan.

Oplossing:
Ontzuur het lichaam met Alka® producten. Alka® Druppels of Tabs voor het actief ontzuren of Alka® Thee om rustig te starten met ontzuren om vervolgens uit te bouwen.

 

Natriumbicarbonaat is belangrijk:
Ons lichaam maakt zelf het stofje natriumbicarbonaat aan. Dit stofje helpt bij het neutraliseren van de zure afvalstoffen in ons lichaam. Ook reeds losgeweekste afvalstoffen in het lichaam, slakken genoemd, kunnen met behulp van natriumbicarbonaat worden opgelost en afgevoerd uit het lichaam.

Lichaamseigen voorraad vaak niet genoeg
Naarmate we ouder worden neemt de productie van het lichaamseigen natriumbicarbonaat echter af. Het lichaam is daardoor niet meer in staat om alle zuren te verwerken. Bovendien krijgt het lichaam tegenwoordig met zoveel zure afvalstoffen te maken dat de lichaamseigen voorraad aan natriumbicarbonaat vaak niet meer genoeg is.

Natriumbicarbonaat niet puur innemen
Helaas is het niet mogelijk de voorraad natriumbicarbonaat weer aan te vullen door het stofje zo in te nemen. Natriumbicarbonaat reageert dan namelijk met maagzuur. Daardoor wordt natriumbicarbonaat omgezet in keukenzout en koolstofdioxide wat weer ongunstig is voor de gezondheid.

Hoe is de werking van Alka® Druppels en Tabs?

Zowel Alka® Druppels als Alka® Tabs Original zorgen ervoor dat natriumbicarbonaat in het lichaam wordt verhoogd.

Met Alka® Druppels wordt basich water gemaakt. Drinken van basisch water zorgt ervoor dat het lichaam zelf meer natriumbicarbonaat aan gaat maken.

Alka® Tabs Original zijn speciale maagzuur-resistente tabletten met natriumbicarbonaat en kaliumbicarbonaat. Deze tabletten lossen pas op in de darmen. De bicarbonaten worden daardoor niet door maagzuur aangetast, maar direct via de darmwand opgenomen.

Voor meer informatie of als u Alka® thee wilt proeven, kom naar De Gezonde Zaak! 

 

Koninginnelaan 97
7315 BP Apeldoorn

  • info@degezondezaakapeldoorn.nl
  • 055-5212662

BESTEL VIA WHATSAPP:
T. 06-57455675

Maandag 11.00 – 17.30
Dinsdag t/m Vrijdag 09.30 – 17.30
Zaterdag 09.30 – 16.30