Energydots aan het werk!

ENERGYDOTS AAN HET WOORD...

Gepassioneerd over gezondheid
Onze missie is een uitstekende energie. We leven in een wereld waarin we constant blootgesteld worden aan grote energieverstoringen veroorzaakt door technologie.

We zijn met name bezorgd om de kinderen en de jonge mensen in de wereld. We leven in een zee van elektromagnetische vervuiling en onze opgroeiende kinderen worden ondergedompeld in deze vergiftigde omgeving. Er wordt verondersteld dat ze kwetsbaarder zijn voor de effecten van elektromagnetische vervuiling en dat gedurende hun leven hier langer aan blootgesteld worden. Het is van vitaal belang om de schade die elektromagnetische straling te limiteren waarmee wij momenteel omgeven worden.

Ons doel is om samen een wereldwijd initiatief te creëren. Wij leveren wellness oplossingen voor de gehele mensheid (inclusief onze huisdieren) aangeboden in een wereldwijd business partnerschap dat met integriteit, warmte en inachtneming naar alle partijen wordt gerund, ten allen tijde zonder uitzondering.

Onze Missie
Ons doel is om samen een wereldwijd initiatief te creëren. We voorzien in welness oplossingen voor de hele mensheid (en onze huisdieren), aangeboden binnen een wereldwijd business partnerschap dat met integriteit, warmte en aandacht naar alle partijen wordt gerund, ten allen tijde zonder uitzondering.

Een uitstekende energie is van vitaal belang voor ons welzijn. Wij worden overstelpt door elektromagnetische trillingen van onze zo geliefde gadgets; mobiele telefoons, draadloze telefoons, computers, tablets, Wifi, spelconsoles etc. Deze elektromagnetische vervuiling of elektro-smog staat erom bekend dat het symptomen kan creëren of elektro-stress. Op de lange termijn bestaat er de verontrusting dat deze trillingen kunnen leiden tot ziekte.

Help mee om de wereld te helen Onze drijfveer is de wens om zoveel mogelijk mensen te helpen in een periode wat wij beschouwen als een tijd van grote behoeftes. Ons doel is om levens te veranderen, een DOT per keer.

Wereldwijde EMF Producten
De producten die we beschikbaar hebben, helpen om levens over de gehele wereld te verbeteren. Onze inbox ontvangt constant e-mails met bedankjes van mensen. Velen zijn zich er reeds bewust van dat ze de effecten voelen van elektro-stress, sommigen mensen die deze website gevonden hebben, kregen de behoefte om voorzorgsmaatregelen te nemen. Wanneer je dit alles leest maar je er nog niet zeker bent, twijfel dan niet om te bellen of om via email contact met ons op te nemen. Wij zullen je vragen beantwoorden en je zoveel mogelijk helpen. EnergieDOTs gaan jarenlang mee maar ondanks dat adviseren we je toch om je blootstelling aan elektromagnetische straling (EMF’s) zoveel mogelijk te minimaliseren. Een manier om je blootstelling aan EMF’s te verminderen en om je gezondheid te beschermen is om je telefoon ’s nachts terwijl je slaapt op vliegtuigmodus te zetten. Je wekker en alarm werken nog steeds maar je zal niet worden gebombardeerd met EMF’s terwijl je slaapt. Dit ondersteunt een beter natuurlijk slaappatroon.

EnergyDOT’s zijn ultradunne (2 cm) ‘pel af en plak op’ magnetische schijfjes. De energydots buigen onnatuurlijke, verstorende frequenties om een in een natuurlijk energieveld, waardoor klachten afnemen en permanente gezondheidsschade voorkomen wordt.

• De DOT zelf is een lichte magneet die als opslag dient voor de informatie (de energie). Magneten worden wel vaker gebruikt om informatie op te slaan, denk maar aan de magneetstrip op een bankpasje of credit card.

• Energydots worden geactiveerd door ‘Programmed Harmonic Interface Technology® (ontwikkeld door Global EMF Solutions Ltd). Dit principe is gelijk aan het principe van homeopathie of andere energetische geneesmiddelen, waarbij energie is opgeslagen in een medium (bv. water).

• Iedere energydot is geprogrammeerd met natuurlijk voorkomende frequenties (energievelden), die passen bij de verschillende soorten energydots.

• De krachtige resonantie* die veroorzaakt wordt door de DOT werkt als een soort stemvork voor electromagnetische velden in de directe omgeving.

• Het buigt de onnatuurlijke, door mensen gecreëerde EMFs (electromagnetische frequenties) om naar een natuurlijke frequentie. Dit vindt plaats door een natuurkundig verschijnsel, ‘entrainment’ genaamd. Entrainment is de synchronisatie van vibrerende objecten en organismen (mensen, dieren, planten) met een externe trilling. De trilling die het meest harmonieus (georganiseerd) is, neemt de chaotische, onnatuurlijke trilling over. Ze gaan nu in dezelfde trilling vibreren!

• De sensoren van het menselijk lichaam herkennen de natuurlijke frequenties die in harmonie zijn met de natuurlijke, gezonde staat van het lichaam. Het verdedigingssysteem van het lichaam kan uitgeschakeld worden en de electrostress neemt af.

*Resonantie is een natuurkundig verschijnsel dat voorkomt bij trillingen. Een trillend voorwerp kan een ander voorwerp in trilling brengen, doordat de trillingen via een tussenstof worden doorgegeven. Als dit andere voorwerp in het ritme van de oorspronkelijke trillingen gaat meetrillen, wordt dat verschijnsel resonantie genoemd.

Energydots zijn:
1. Eenvoudig in gebruik: pel het velletje op de achterkant eraf en plak het op een schoon, droog oppervlak. Ze passen tussen een mobiele telefoon en het hoesje.

2. Betaalbaar: een pakje van 2 smartdots kost € 55,- (€27,50 per DOT). De biodot kost ook slechts € 55,- (bandje plus losse smartdot).

3. Wetenschappelijk onderbouwd: dubbelblind, placebo, gerandomiseerd onderzoek toont het krachtige effect aan van de energydots.

4. Ze zijn zeer effectief en gebruikers rapporteren een breed scala aan positieve effecten.

5. In 2016 hebben de Energydots een vooraanstaande prijs gewonnen in de UK, de Janey Lee Grace platinum award.

De voordelen van het gebruik van Energydots:
• Hoger energieniveau
• beter slapen
• minder hoofdpijn
• betere concentratie
• minder stress
• afname van spanningen


Wilt u meer weten over de soorten Energydots kom dan naar De Gezonde Zaak. 

 

Koninginnelaan 97
7315 BP Apeldoorn

  • info@degezondezaakapeldoorn.nl
  • 055-5212662

BESTEL VIA WHATSAPP:
T. 06-57455675

Maandag 11.00 – 17.30
Dinsdag t/m Vrijdag 09.30 – 17.30
Zaterdag 09.30 – 16.30