L’OCCITANE… EEN INSPIRERENDE SCHOONHEID

Handcrème naar keuze cadeau!

Bij aankoop van 2 producen van L’Occitane krijg je bij de Gezonde Zaak een handcrème naar keuze cadeau van 30ml. Deze actie is alleen geldig in de maanden november & december 2019,

L'OCCITANE, EEN INSPIRERENDE SCHOONHEID.

Er was eens....

L’Occitane is een verhaal van passie. Olivier Baussan destileerde op 23-jarige leeftijd de essentiële olie van rozemarijn met zijn oude alambic en zijn kennis van natuur. Met zijn busje ging hij ze vervolgens op de locale Provençaalse markten verkopen. Zo begon het avontuur van L’OCCITANE…

INGREDIËNTEN
Bij L’OCCITANE besteden ze veel aandacht aan de samenstelling van de producten, door het gebruik van kwalitatieve natuurlijke ingrediënten en het waarborgen van duurzame voorziening. Er worden meer dan 200 botanische ingrediënten gebruikt, waarvan een kwart biologisch gecertifieerd is: ieder ingrediënt wordt zorgvuldig geselecteerd op basis van hun effectiviteit en hun vermogen om de huid mooi en gezond te houden. Zij geven, waar mogelijk, voorkeur aan natuurlijke ingrediënten, zoals plantaardige oliën in plaats van olie uit de petrochemie. Ontdek de natuurlijke ingrediënten die de L’OCCITANE producten uniek maken. Provençaalse amandel, Shea Butter uit Burkina Faso… ieder ingrediënt op een duurzame manier geteeld, met respect voor het milieu!

HET ASSORTIMENT VAN L'OCCITANE

voor het hele lichaam

GEZICHTS-VERZORGING
De natuur is de grootste inspiratiebron voor L’OCCITANE. Iedere collectie beantwoordt aan een specifieke nood: anti-age verzorgingen met Immortelle, perfectionerende verzorgingen met Pivoine, voedende verzorgingen met Shea Butter… Ga voor een stralende huid met deze verzorgingen!

LICHAAM
De lichaamsverzorgingen reinigen en voeden de huid in alle zachtheid en laten een zachte parfum achter. Sprankelend of ontspannend, ontdek de shower gels, hydraterende verzorgingen, lichaamsscrubs en nog veel meer. Ieder product werd geïnspireerd door de Provençaalse tradities en natuurlijke ingrediënten.

HAAR
In de haarverzorgingen is de kracht van essentiële oliën verwerkt. Ontdek de shampoos, conditioners en verzorgingen voor de haren om ze te doen stralen.

HANDEN
Ontdek de onmisbare L’Occitane handcrèmes in hun bekende tubes. De iconische handcrème met 20% Shea Butter is ideaal om droge en beschadigde handen te voeden en te herstellen. Ze zijn beschikbaar in verschillende formaten en geuren, om u altijd te vergezellen. 

PARFUM
Iedere L’OCCITANE geur vertel een uniek verhaal; de legende herleeft, roept een herinnering op en omarmt de betoverende sfeer van de Provence. Waar wacht u nog op? Sluit uw ogen, haal diep adem en schrijf uw verhaal met de geuren van L’OCCITANE.

Bekend met L’Occitane? Of juist nieuwgierig?
W
e laten u graag kennis maken met dit prachtige merk… 

 

 

 

Koninginnelaan 97
7315 BP Apeldoorn

  • info@degezondezaakapeldoorn.nl
  • 055-5212662

BESTEL VIA WHATSAPP:
T. 06-57455675

Maandag 11.00 – 17.30
Dinsdag t/m Vrijdag 09.30 – 17.30
Zaterdag 09.30 – 16.30