Helaas, deze lezing is geannuleerd i.v.m. Covid-19.

Later dit jaar volgt er een nieuwe datum voor deze lezing!

Lezing reumatische gewrichtsklachten

door orthopedisch chirurg Jan Ide de Jong

Locatie: CODA, Vosselmanstraat 299, Apeldoorn

De toegang is gratis

De Gezonde Zaak Apeldoorn organiseert een bijeenkomst over reumatische gewrichtsklachten.

Als spreker is de bekende orthopedisch chirurg Jan Ide de Jong uitgenodigd. Hij zal tijdens deze bijeenkomst meer vertellen over de oorzaak en behandeling van o.a. artrose en reumatoïde artritis. Ook zal hij het gebruik van vloeibare groenlipmossel, curcumine en zwarte bes-blad bespreken.

Vleugje humor
Jan Ide de Jong weet met zijn enorme kennis over gewrichtsklachten én een vleugje humor altijd het publiek aan zicht te binden. Tijdens deze bijeenkomst bespreekt hij niet alleen verschillende gewrichtsklachten, maar gaat hij ook dieper in op de nieuwe inzichten en behandelingen, waaronder vloeibare groenlipmossel, curcumine en zwarte bes-blad. Het belooft vooral een interactieve avond te worden. Een groot deel van het programma is namelijk ingeruimd voor het stellen van vragen. Deze zullen door de orthopedisch chirurg uit Ede op deskundige wijze beantwoord worden.

Gratis toegang!
Na afloop van de bijeenkomst is er gelegenheid om met elkaar van gedachte te wisselen en om Jan Ide de Jong nog persoonlijke vragen te stellen. Heeft als u last heeft van artrose of andere gewrichtsklachten of wilt u meer weten over het voorkomen van dergelijke aandoeningen? Dan mag u deze avond niet missen. U kunt zich aanmelden via het formulier op deze pagina. De Lezing wordt gehouden in CODA Apeldoorn, Vosselmanstraat 299 in Apeldoorn en de toegang is gratis.

Aanmeldformulier

 • Ja, ik meld mij aan voor de lezing en ontvang de entree ticket per e-mail.

LET OP: Entree is alleen mogelijk op vertoon van uw entreeticket, deze krijgt u per mail toegestuurd.

  Een unieke kans om uw vragen voor te leggen aan de chirurg!

  De nieuwste ontwikkeling in de behandeling van gewrichtsklachten en wat u er zelf aan kunt doen om een medische ingreep zoveel mogelijk te voorkomen.

  Koninginnelaan 97
  7315 BP Apeldoorn

  • info@degezondezaakapeldoorn.nl
  • 055-5212662

  BESTEL VIA WHATSAPP:
  T. 06-41822870

  Maandag 11.00 – 17.30
  Dinsdag t/m Vrijdag 09.30 – 17.30
  Zaterdag 09.30 – 17.00