De Gezonde Zaak

Aandacht voor innerlijke & uiterlijke gezondheid.

Nadat Rachel in 1984 een Drogisterij in Apeldoorn begon, heeft haar dochter Brenda in 2017 de winkel aan de Koninginnelaan overgenomen. Het assortiment werd verder uitgebreid, onder een nieuwe naam en uitstraling.

Moeder en dochter hebben verstand van zaken; beiden zijn Drogist. Het vak zit hun in hart en nieren. Rachel studeerde Orthomoleculaire Geneeskunde, Klassieke Homeopathie en Natuurgeneeskunde, terwijl Brenda beschikt over Orthomoleculaire Geneeskunde en Medische basisvakken. Monique maakt het team compleet; zij is Assistent Drogist en was al sinds 2000 werkzaam voor de drogisterij van Rachel. Door haar interesses en het volgen van de vele cursussen en lezingen, heeft ze een brede kennis en kent ze alle ‘ins en outs’ van de winkel.

Kijk mee!

En zie en hoor meer over De Gezonde Zaak op RTL 4.

Uitgebreid advies & assortiment

Je mag rekenen op het advies en service die je verwacht bij een gezondheidsadvies winkel.

Het mag duidelijk zijn dat je bij De Gezonde Zaak terecht kunt voor specifieke vragen en advies op het gebied van gezondheid en leefstijl. Tevens kunnen zij diverse specialisten inschakelen zoals therapeuten en natuurartsen.

Deze gezondheidsadvies winkel heeft een uitgebreid assortiment aan voedingssupplementen, kruidengeneesmiddelen en natuurvoeding. Daarnaast wordt het assortiment aan natuurlijke huid- en haarverzorging steeds meer aangevuld en vind je ook natuurlijke cosmetica, etherische oliën, noten en zuidvruchten, heerlijke theeën en diverse leuke cadeautjes.

Pure & eerlijke producten

Loop gerust eens binnen!

Gezondheid is de basis van een gelukkig leven. Wij geloven dat een gezonde levensstijl tegenwoordig gecombineerd mag worden met een extra steuntje in de rug.

Mensen kunnen ons wel eens nieuwgierig vinden, dit omdat we soms aardig wat vragen stellen. Dat is vaak nodig om het beste advies te geven en het mooiste resultaat te behalen. Sommige verhalen zijn zo complex, dan leef je mee en hoop je dat het goed gaat. We zijn dan ook altijd blij als we een terugkoppeling ontvangen.

De Gezonde Zaak is het adres voor pure en eerlijke producten, voorzien van de informatie die erbij hoort. Loop gerust eens binnen, wij staan voor je klaar!

Wat we doen voor onze klanten

Vooral luisteren!

Het begint met de ontmoeting in de winkel; aandachtig luisteren, oogcontact, vragen stellen en oprechte persoonlijke aandacht voor jou.

Op empathische wijze, soms licht en luchtig met wat humor maar altijd serieus op zoek naar het passende gezondheidsadvies voor jou. We eindigen met de uitnodiging om eens te laten weten hoe het met je is gegaan na gebruik van de geadviseerde producten. En inmiddels hebben we al van heel veel succesverhalen mogen genieten!

Nog niet bekend met de De Gezonde Zaak?

Kom dan eens kennis maken! Want als je aandacht besteedt aan je lijf en gezondheid dan is deze drogisterij hét adres voor jouw.
Je vindt ons aan de Koninginnelaan 97 in Apeldoorn.

Koninginnelaan 97
7315 BP Apeldoorn

  • info@degezondezaakapeldoorn.nl
  • 055-5212662

BESTEL VIA WHATSAPP:
T. 06-41822870

Maandag 11.00 – 17.30
Dinsdag t/m Vrijdag 09.30 – 17.30
Zaterdag 09.30 – 17.00