De Gezonde Zaak werkt samen met André Vonk

Homeopaat & lifestyle therapeut, erkend door uw Zorgverzekering

Voor als de verhalen te complex worden heeft De Gezonde Zaak André Vonk als homeopaat en natuurgeneeskundig / lifestyle therapeut in huis.

André Vonk heeft ruim 30 jaar een praktijk in Velp aan huis. Als gediplomeerd therapeut met jarenlange ervaring, wordt het consult in de regel geheel of gedeeltelijk vergoed wordt door de zorgverzekeraar.  Tweewekelijks houdt André Vonk zitting bij De Gezonde Zaak in Apeldoorn. Hier behandelt hij mensen met o.a. voedingssupplementen, homeopathische en phytotherapeutische geneesmiddelen, maar ook een goed gesprek en lifestyle-adviezen zetten patiënten vaak weer op het goede spoor.

“De afwisseling van een praktijk aan huis en elders vind ik fijn”, verteld André.  Daarnaast is het makkelijk voor de client om eventuele recepten direct bij de gezondheidsadvies winkel mee te kunnen nemen.

"Homeopathie kijkt naar het geheel, we genezen de hele mens. We doen niet aan symptoombestrijding"

"Het is zo mooi om te zien hoe positief het menselijk lichaam kan reageren op een natuurlijke benadering van ziekte en gezondheid.”

EAV | Electro Acupunctuur van Voll

André Vonk werkt op basis van EAV

EAV is eigenlijk de basis van de bioresonantie en wordt gebruikt om blokkades op te sporen en om te meten of bepaalde medicijnen bij de cliënt passen. Daarnaast maakt hij gebruik van de oogdiagnostiek. Dit is een belangrijk diagnostisch instrument binnen de traditionele Europese natuurgeneeskunde.

Door het bepalen van de constitutie, ofwel de individuele aanleg, en van de in de loop van het leven opgedane gezondheidsbelasting, ontstaat inzicht in zowel de mogelijke oorzaak van klachten en symptomen als het eventuele verloop hiervan. Als natuurgeneeskundige gebruikt André Vonk deze gegevens om het klachtenpatroon te begrijpen en zo een behandelplan op te stellen.

André Vonk: “Het is ook mogelijk, dat ik een bloed-urinecheck uitvoer. Urine kan op tien belangrijke basiswaarden worden gecontroleerd. Bloedcheck op cholesterol, suiker en HB. André verteld, “met welke klacht een cliënt ook komt, hij of zij moet eerst bij de huisarts zijn geweest. Daar waar een operatie of antibiotica levensreddend kan zijn zal ik de laatste zijn om eerst homeopathisch te werken. Ook vanuit onze beroepsvereniging (NWP) wordt benadrukt dat bij een ‘niet pluis’ geval direct wordt terug verwezen naar de huisarts. Na mijn middelbare school ben ik direct gestart met de studie aan de Nederlandse Academie voor Natuurgeneeskunde en dankzij jarenlange nascholingen blijf ik op de hoogte van de laatste inzichten”.

Koninginnelaan 97
7315 BP Apeldoorn

  • info@degezondezaakapeldoorn.nl
  • 055-5212662

BESTEL VIA WHATSAPP:
T. 06-41822870

Maandag 11.00 – 17.30
Dinsdag t/m Vrijdag 09.30 – 17.30
Zaterdag 09.30 – 17.00